U susret događajima

Pratite događaje sa nama

08.10.2018

SAMIT 100- BEOGRAD, SRBIJA 2018.

Summit100 Poslovni lideri SEE-a su jedinstvena poslovna inicijativa koja okuplja 100 najznačajnijih poslovnih vođa (inovacijom) iz regije jugoistočne Europe, uključujući Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju sa nastojanjem da uključiti poslovne vođe u dijalog kako bi pokušali oblikovati novu viziju koja bi unaprijedila poslovanje i kvalitetu života u regiji. 

Pročitaj više...
29.09.2018

MMA PRVENSTVO U DELTA CITYU- BEOGRAD, SRBIJA 2018.

U organizaciji Beogradskog MMA saveza, na centralnom Delta City platou održaće se amatersko MMA takmičenje za seniore, u oktagon borilištu.

Pročitaj više...
28.09.2018

PORODIČNI DAN ZDRAVLJA, TIGAR TYRES- PIROT, SRIBIJA 2018.

Kompanija Tigar tajers i ove godine organizovala je Porodični dan zdravlja i bezbednosti. Slogan ovogodišnje, četvrte, manifestacije je „Da je svaki dan zdrav i bezbedan“. Porodični dan zdravlja i bezbednosti promoviše bezbednost u saobraćaju, bezbedne i zdrave stilove života, uključujući i značaj preventivnih zdravstvenih pregleda, kao i brigu o zaštiti životne sredine koju treba razvijati kod najmlađih uzrasta. Manifestacija je ovoga puta održana izvan kruga fabrike, u Sportskoj hali Kej i na prostoru oko hale.

Pročitaj više...
14.09.2018

NIS, GAZPROM- SRBIJA 2018.

Tribine za potrebe NIS, Gazprom.

Pročitaj više...
10.09.2018

ILDA ŠAULIĆ- 10 GODINA KARIJERE

Ilda Šaulić je večeras proslavila10 godina karijere koncertom na letnjoj sceni restorana “Topčiderac” a mislila je i na sve one koji nisu mogli da dođu te večeri jer žive negde daleko.Tako je Ilda publici van Srbije omogućila da prvi put u istoriji gledaju direktan prenos na portalu www.ildasauliclive.com i budu deo ovog muzičkog spektakla. Naravno, njene kolege došle su da je podrže. Među prvima su se pojavili Dara Bubamara, Snežana Đurišić, kao i glumica Mirka Vasiljević.

 

Pročitaj više...
01.09.2018

SEA DANCE FESTIVAL- BUDVA, CRNA GORA 2018.

Neposredno nakon prvog izdanja, Sea Dance festival proglašen je za "najbolji srednji evropski festival" na Evropskim festivalnim nagradama održanim u Groningenu u januaru 2015. godine. Peti Sea Dance festival preselio se u Buljaricu u Budvu, gdje su najveće svjetske i regionalne muzičke zvezde nastupale na sedam pozornica od 30. avgusta do 1. septembra. U kratkom vremenu, Sea Dance je stekao međunarodnu medijsku pažnju, s člankom u časopisu Forbes koji je ubrojao festival Sea Dance, zajedno s EXIT festivalom na Top 10 evropskih letnjih festivala. 

Pročitaj više...
28.08.2018

DAVIS CUP- ZADAR, HRVATSKA 2018.

ZADAR PRVI KOJI JE IZGRADIO STADION ZA MEČ U DAVIES KUPU

Polufinale 2016. protiv Francuske bilo je u Dvorani Krešimira Ćosića, ali taj događanj u organizaciji ni približno nije bio zahtevan kao izgradnja stadiona kapaciteta osam hiljada gledaoca za ovogodišnje polufinale protiv Sjedinjenih Američkih Država. Za sam Zadar najvažnija vest je da će nakon skidanja tribina građanima i teniserima će ostati središnji teren i veći broj manjih terena.

Pročitaj više...
02.08.2018

LOVEFEST- VRNJACKA BANJA, SRBIJA 2018.

Lovefest je letnji muzički festival koji se održava u Vrnjackoj Banji u Srbiji. Festival je osnovan 2007. godine kao festival elektronske muzike, i od tada ga organizuje grupa lokalne omladine. Tokom poslednjih nekoliko godina, festival je imao mnoge svetski popularne izvođače, uključujući Maceo Plex, Loco Dice, Green Velvet i druge. Godine 2017. Lovefest je privukao 100.000 posetilaca. Godine 2017. nominovan je za "Najbolji srednji festival" Europskim festivalima (EFA).

Pročitaj više...
26.07.2018

Exit Festival 2018.

Ovogodišnje finale EXIT Festivala, ne prestaje da raste u svojim, sad već izvesno istorijskim dimenzijama, pa je program završne noći upravo postao još veći! Na mts Dance Arenu, jednu od vodećih svetskih elektronskih pozornica, u nedelju 15. jula, pored već najavljenog zatvaranja celog festivala uz nastup nenadmašne Nine Kraviz i epskog tandema Tale of Us, stiže i vodeća techno zvezda nove generacije, Napolitanac u nezadrživom naletu na sam svetski tron - Joseph Capriati! Tribine, bine i specijalne konstrukcije postavila je u rekordnom roku Stage Pro ekipa iz Čačka.

Pročitaj više...
19.07.2018

OPERA- KUFSTEIN, AUSTRIJA 2018.

Kufstein tvrđava, koja nalazi se iznad istoimenog gradića, je izvnaredno istorijisko mesto za Kufstein letnju operu, koja se ove godine održava dvanaesti put. Predstavu na orvorenom u Festival Areni, koja može biti prekrivena u slučaju lošeg vremena, ćete sigurno pamiti dugo.

Pročitaj više...
29.06.2018

Drift trke Valjevo 2018.

Nakon izuzetnog otvaranja drift sezone u Čačku, na redu je Runda 2. Spektakl nastavljamo u Valjevu, 30. juna i 1. jula 2018. godine, kada ćemo imati prilike da vidimo nadmetanja najboljih četvorotočkaša sa zadnjom vučom, kako iz Srbije, tako i iz regiona. Postavljanje tribina organizovala i realizovala je Stage Pro ekipa iz Čačka.

Pročitaj više...
28.06.2018

Posle 15 godina otvoren Narodni muzej u Beogradu

Narodni muzej Srbije otvoren je sinoć u Beogradu posle 15 godina rekonstrukcije, a otvaranju su prisustvovale brojne zvaniče iz sveta kulture, državni zvaničnici, predstavnici diplomatskog kora i verskih zajednica. Za specijalne konstrukcije angažovana je Stage Pro ekipa.

Pročitaj više...
26.06.2018

Montiranje Led Ekrana Kraljevo

Ekipa Stage Pro tima montirala je Led ekrane u kraljevu.

Pročitaj više...
25.06.2018

52. Gitarijada - Zaječar 2018.

Zaječarska Gitarijada nastavlja sa tradicijom dovođenja sve većih svetskih zvezda na ovu prestižnu manifestaciju, pa je hedlajner ove godine čuveni britanski roker Bili Ajdol. Za binu i specijalne konstrukcije angažovana je Stage Pro kompanija iz Čačka.

Pročitaj više...
23.06.2018

Dino Merlin u Slavonskom Brodu 2018.

Nakon spektakularnog dočeka Nove 2018. godine na Stradunu i rasprodatih arena u svim većim gradovima u Hrvatskoj, Dino Merlin za leto 2018. priprema još veće podvige u ovoj zemlji: 23.6. turneja "Hotel Nacional" stiže na tvrđavu u Slavonskom Brodu! Za bine i specijalne konsturkicje angažovana je kompanija Stage Pro iz Čačka, koja je projekat odradila u rekordnom roku po najvišim standardima.

Pročitaj više...
15.06.2018

Rok festival "Priča" Čačak 2018.

Ovodišnji rok festival PriČa trajaće čak sedam dana, od 11. do 17. juna. Pored rok koncerata, organizatori od ove godine šire lepezu dešavanja kako bi ceo grad dobio fstivalski ambijent, pa će se program odvijati na više lokacija u gradu, od Grdaskog trga, Doma kulture, Gradskog parka, dok će se veliki koncerti održavati na Remontovom stadionu. Za bine, tribine, specijalne konstrukcije angažovana je Stage Pro kompanija.

Pročitaj više...
15.06.2018

Svetski muzički spektakl Gorana Bregovića i Plantaža

Povodom velikog jubileja, 55 godina Kompanije, Plantaže organizuju veliki svetski muzički spektakl, koncert Gorana Bregovića pod naslovom “Tri pisma iz Sarajeva”. Koncert će se održati 13. juna od 20:30h u srcu vinograda na Ćemovskom polju. Za binu, tribine, ekskluzivne šatore i specijalne konstrukcije, angažovana je Stage Pro ekipa iz Čačka.

Pročitaj više...
14.06.2018

Gledanje Svetskog Prvenstva u fudbalu na trgu u Čačku

Ove godine Čačani su imali priliku da uživaju u čarima Svetskog Prvenstva u fudbalu na gradskom trgu u Čačku, za postavljanje tribina pobrinula angažovana je ekipa iz Stage Pro tima.

Pročitaj više...
10.06.2018

Scorpions, Beograd 2018.

Nakon jednog otkazanog koncerta 2007. godine i drugog odloženog prošle godine, slavni rokeri iz kultnog benda Scorpions su se konačno sreli sa publikom u Beogradu u "Štark" Areni gde su održali skoro dvočasovni koncert. Za postavljanje tribina i bine angažovana je Stage Pro ekipa iz Čačka.

Pročitaj više...
06.06.2018

60 godina RTS-a

Radio-televizija Srbije, u sklopu proslave velikog jubileja, pripremila je gledaocima serijal pod nazivom "60 uzbudljivih godina Televizije". Radi se o 11 emisija različitih programskih sadržaja koje će ispratiti rad Televizije od samih početaka do danas. Teme kojima se emisije bave su Humor, Sport, Zabava, Serije i filmovi, Informativa, Dečiji program, Kultura, Jutarnji i Beogradski program, TV lica i TV stvaraoci, Veliki događaji i Muzika. Za specijalne konstrukcije i tribine angažovana je Stage Pro ekipa.

Pročitaj više...
28.05.2018

Sea Star Festival 2018

Tokom drugog izdanja Sea Star Festivala, održanog od 24. do 27. maja, desetine hiljada muzičara prošlo je kroz festivalska vrata i neumorno partijali na 16 festivalskih zona, od čega čak sedam pozornica ispunjenih plesnom muzikom i fanovima željnim prvog velikog letnjeg festivala na otvorenom! Za binu i razne specijalne konstrukcije angažovana je kompanija Stage Pro iz Čačka, koja je sve u rekordnom roku postavila.

Pročitaj više...
27.05.2018

Dani policije 2018.

Grad Beograd danas je bio u znaku policije. U višesatnom programu koji je danima pripreman, mogle su se videti pokazne vežbe, defile, oprema, naoružanje i vozila MUPa. Svečanoj ceremoniji prisustvovao je i najviši državni vrh. Za postavljanje tribina i specijalnih konstrukcija angažovana je Stage Pro ekipa koja je u rekordnom roku odradila projekat.

Pročitaj više...
24.05.2018

Moto Fest, Banjaluka 2018

I ove godine u organizaciji MK Stršljen, 25. i 26. maja u Banjaluci će biti održan drugi po redu „Moto Fest, Banjaluka 2018“. Već nakon prve godine održavanja, ovaj događaj je imajući u vidu postavljene ciljeve i zadatke ispunio planirana očekivanja i tokom dvodnevnog trajanja Banjaluku učinio mestom okupljanja i druženja velikog broja bajkera iz BiH, cele regije i inostranstva. Za postavljanje stepencija, raznih platformi i specijalnih konstrukcija, angažovana je ekipa iz kompanije Stage Pro iz Čačka.

Pročitaj više...
23.05.2018

Beogradski manifest od 25. do 27. maja

Najveći regionalni porodični festival manifestacija i destinacija „Beogradski Manifest“ po četvrti put će biti održan na Kalemegdanu od 25. do 27. maja. Za ekskluzivne šatore, štandove i specijalne konstruckije angažovana je Stage Pro ekipa iz Čačka.

Pročitaj više...
19.05.2018

Kolektivno venčanje ispred Skupštine grada Beograda

Kolektivno venčanje održano je dvadeseti put, pod pokroviteljstvom Skupštine grada, a venčanje su ove godine obavili matičari opštine Palilula. Prvo kolektivno venčanje održano je 1999. godine za vreme NATO bombardovanja, kao svojevrsna poruka mladima da ljubav može da pobedi sve. Od tada se održava jednom godišnje, u vek u maju. Postavljanje tribina odradila je profesionalno Stage Pro ekipa iz Čačka.

Pročitaj više...
17.05.2018

Final Four 2018 u Štark areni

Od 18. do 20. maja u Beogradu, u Štark areni biće održan finalni turnir Evrolige – Final Four 2018, a učesnici su: Real Madrid, CSKA, Fenerbahče i Žalgiris.
Za titulu prvaka boriće se ove četiri najbolje evropske košarkaške ekipe u sezoni 2017/18. Njihove duele pratiće gledaoci u direktnim TV prenosima u skoro svim zemljama sveta. Za tribine i specijalne konstrukcije angažovana je ekipa Stage Pro tima iz Čačka.

Pročitaj više...
25.04.2018

MMA Megdan Spens Novi Sad

U Novom Sadu će se 26 aprila održati "Megdan Saveznika" između Rusije i Srbije, dok će uvodne borbe imati borci iz drugih država i sa drugih kontinenata. Za ring i specijalne konstrukcije pobrinuo se Stage Pro tim.

Pročitaj više...
20.04.2018

Serbia World Music Festival

Festival svetske muzike u Srbiji ima za cilj, da pored niza koncerata Etno muzike na visokom umetničkom nivou, ujedini muzičare i ljude iz različitih zemalja bez obzira na kulturnu i religioznu pozadinu.U predstvaljanju bendova iz više zemalja, publika ima priliku da uživa u mešavini različitih vidova muzike, pre svega romske, kao i u zvucima nezaobilazne balkanske muzike, ali u ovom slučaju u potpuno novom svetlu. Program je upotpunjen i koncertima specijalnih gostiju festivala. Opština Gornji Milanovac je idealno mesto za održavanje ovog festival,a kako zbog istorije i kulture podneblja, tako i sa aspekta seoskog turizma koji želimo da predstavimo gostima i svetu. Za montažu tribina i specijalnih konstrukcija angažovana je Stage Pro.

Pročitaj više...
20.03.2018

British Motors na sajmu Car Show 06

BRITISH MOTORS će se na sajmu DDOR BG Car Show 06 pojaviti posredstvom brendova Jaguar i Land Rover kao njihov ekskluzivni zastupnik za tržišta Srbije i Crne Gore. Radi se o najnovijim modelima navedenih brendova i to sa gotovo celokupnom gamom modela. Za montiranje štandova angažovana je Stage Pro ekipa.

Pročitaj više...
18.03.2018

Festival 84 na Jahorini

Na olimpijskoj Jahorini, kod Sarajeva, završen je prvi "Festival '84", novi član EXIT-ove regionalne porodice. Ovaj festival stao je u red najmasovnijih zimskih festivala na svetu, uz ukupnu posetu više od 20.000 ljudi, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina". Za montažu stepenica i specijalnih konstrukcija angažovana je Stage Pro ekipa.

Pročitaj više...
09.03.2018

Studio RTS-a, emisija "Luda noć"

Šou program "Luda noć" dočarava vreme nezaboravnih muzičkih događaja, fenomene, značajne ličnosti muzičke scene, velike filmske i serijske hitove. Kroz muziku i igru suprotstavljaju se dva različita muzička stava pa shodno tome imaju "dva suprotstavljena tabora". Za potrebe montiranja tribina angažovana je Stage Pro ekipa iz Čačka.

Pročitaj više...
05.03.2018

Saša Matić Štark Arena 2018

Dan žena u beogradskoj Štark Areni ove godine slaviće se dva dana! Glavni "krivac" za to je Saša Matić, koji će 08. i 09. marta održati spektakularne koncerte, a ako je suditi prema informacijama sa terena, Arena će oba dana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Za binu i specijalne konstrukcije angažovana je Stage Pro ekipa.

Pročitaj više...
22.02.2018

KRAFTWERK 3-D KONCERT U BEOGRADSKOJ ŠTARK ARENI 2018

Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju pravi „Gesamtkunstwerk – potpuno umetničko delo“. Oni spajaju muziku i umetničko delo i predstavljaju više doživljaj nego događaj. Za binu i specijalne konstrukcije angažovana je ekipa Stage Pro koja je u rekordnom roku obavila posao.

Pročitaj više...
19.02.2018

40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu biće održan jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu.Uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji Sajam turizma u Beogradu već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Postavljanje štandova za TO Čačak i TO Guča koji su ove godine zajedno izlagali svoje aktivnosti obavila je ekipa Stage Pro iz Čačka.

Pročitaj više...
16.02.2018

Kup Radivoja Koraća u Nišu hala Čair

Utakmicom između ABA-ligaša FMP-a i Metalca, večeras od 17 sati i zvanično počinje Kup Radivoja Koraća, koji se po 14. put odigrava u Nišu. Najbolja srpska košarka u niškoj hali "Čair" do nedelje. Montažu tribina odradila je krajnje profesionalno Stage Pro ekipa.

Pročitaj više...
16.02.2018

MMA turnir na Zlatiboru

U organizaciji Athletic Fighting Championship AFC, pod pokroviteljstvom opštine Čajetina, na Zlatiboru će se održati međunarodni MMA turnir. Na turniru će nastupiti najpopularniji borci iz jugoistočne Evrope. Za montažu ringa angažovana je ekipa Stage Pro.

Pročitaj više...
13.02.2018

Saša Matić Novi Sad Spens

Saša Matić je nastupio u hali Spens u Novom Sadu, pred oko 10.000 ljudi. Poznatom pevaču pošlo je za rukom da opet rasproda dvoranu, u rekordnom roku, zbog čega ovaj koncert nosi epitet jednog od najtraženijeg u poslednjih deset godina u Srpskoj Atini. Za montažu, bine, VIP lože i specijalnih konstrukcija u rekordnom roku po najvišim standardima završila je Stage Pro ekipa.

Pročitaj više...
01.02.2018

Loco Dice na Lovefest Fire u Beogradu

Loco Dice, vraća se u Srbiju ovog petka nastupom na Lovefest ‘Fire’ žurci u Hangaru. Iste večeri beogradska publika imaće priliku da čuje i ‘live’ nastup koji će izvesti Argentinac Guti, dok će domaći di-džejevi Nikola Vemić i Marko Milosavljević biti zaduženi za ‘intro’ odnosno ‘outro’ setove. Za binu i specijalne konstrukcije pobrionuo se Stage Pro tim.

Pročitaj više...
18.01.2018

Plivanje za Časni krst Čačak

U jeku su pripreme za organizaciju četrnaestog plivanja za Časni krst na gradskoj plaži u Čačku. Odvažni momci i devojke će četrnaestu godinu za redom zaplivati hladnom vodom Zapadne Morave, u nastojanjima da prigrle Časni krst. U petak 19. januara na Bogojavljenje, centar svih zbivanja u našem gradu će biti na gradskoj plaži, koja će za ovu priliku biti posebno pripremljena za verujemo brojne gledaoce i učesnike. Za postavljanje tribina i specijalnih konstrukcija imala je čast Stage Pro ekipa, koja je sve odradila na visini zadatka i u rekordnom roku.

Pročitaj više...
17.01.2018

Dino Merlin Dubrovnik doček 2018.

Nakon istorijskog koncerta pred 100.000 ljudi za doček Nove godine u Sarajevu prošle godine, gradska uprava Grada Dubrovnika i organizator Dubrovačke letnje igre za doček Nove 2018. godine na Stradunu odabrali su jednu od najvećih regionalnih muzičkih zvezda - čuvenog Dinu Merlina. Za binu i specijalne konstrukcije angažovana je profesionalna ekipa Stage Pro.
Pročitaj više...
17.01.2018

Zdravko Čolić, doček 2018. Trg Bosne i Hercegovine

U najluđu noć ljubitelje dočeka Nove 2018. godine na otvorenom ispred Večne vatre uveo je regionalna muzička zvezda Zdravko Čolić. Za montažu bine i specijalnih konstrukcija angažovana je ekipa Stage Pro, koja je pokazala zašto je najbolja i sve obavila u predviđenom roku.
Pročitaj više...
17.01.2018

Evropsko prvenstvo u rukometu Zagreb 2018

Evropsko muško rukometno prvenstvo koje će se održati u januaru 2018. bilo je glavna tema sastanka predstavnika Hrvatskog rukometnog saveza i Grada Zagreba. Ovaj važan sportski događaj godine privući će mnogo domaćih, ali  i stranih zaljubljenika u ovaj sport. Za postavljanje VIP loža, tribina i specijalnih konstrukcija angažovana je Stage Pro tim.
Pročitaj više...
17.01.2018

Đorđe Balaševića u Kombank areni!

Samo jedan dan pred Novu godinu, u Beogradskoj Kombank areni nastupio je Đorđe Balašević koji je kao i uvek oduševio publiku svojim nastupom. Za postavljanje bine i specijalnih konstrukcija angažovana je Stage Pro ekipa, koja je u rekordnom roku završila radove.
Pročitaj više...
17.01.2018

NIKOLJDANSKI FESTIVAL 2017

Povodom velikog praznika i slave posvećene Svetom Nikoli, priređen je NIKOLJDANSKI FESTIVAL. Otvorena je sezona praznika, druženja i darivanja u ekskluzivnom ambijentu novog restoranskog kompleksa „Topčiderac“: očekuju vas izlagači-proizvođači vrhunskog vina i hrane, predstavnici destilerija, kuća kolača i zanimljiv zabavni program. Kao i uvek angažovan je Stage Pro tim koji je profesionalno postavljao štandove i zaštitne ograde.
Pročitaj više...
17.01.2018

“KOSOVO JE SRCE SRBIJE”: Koncert za ratne veterane 12. decembra u beogradskoj “Štark areni”

U BEOGRADSKOJ “Štark areni” 12. decembra biće održan koncert “Kosovo je srce Srbije - rodoljubima”, u organizaciji Saveza udruženja boraca i ratnih vojnih veterana starih ratnika Srbije. Koncert je posvećen građanima Srbije i svim borcima, ratnim veteranima koji su branili Kosovo i Metohiju 1998/’99. Nastupiće velikani naše narodne muzike - Miroslav Ilić, Šaban Šaulić, Radiša Urošević, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Mira Škorić, Ivana Žigon i “Kosovski božuri”, Čeda Marković, Dejan Nedić Tejovac, Vera Matović, Dragica Radosavljević Cakana i gosti iznenađenja. Za potrebe montaže bina i specijalnih konstrukcija angažovana je StagePro ekipa, koja je kako jedino i ume zadatak obavila na najbolji mogući način.
Pročitaj više...
17.01.2018

Novi Sad, Spens “Koncert godine”

Osamnaesti NS Koncert godine biće održan u subotu 09. decembra, 24 godine posle održavanja prvog Top Plus Koncerta godine, 1993. U subotu, 09. decembra 2016. u Velikoj dvorani SPC “Vojvodina” (SPENS) u 16  h počinje tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države. Za bine i konstrukcije pobrinula se profesionalna ekipa Stage Pro Tima.
Pročitaj više...
17.01.2018

Montaža pasarela "Ledena šuma", Novi Sad

U Novom Sadu otvorena je zimska manifestacija "Ledena šuma", čija je glavna atrakcija vijugavo klizalište oko jezera u Dunavskom parku. Uz klizalište se nalaze i drvene kućice u kojima će se prodavati hrana i suveniri. Stage Pro je imao zadatak da montažnim stepencama omogući lakši prilaz posetiocima ,što je ekipa i odradila brzo i efikasno.
Pročitaj više...
17.01.2018

Luis Fonsi (Despacito), Beogradska Arena

Velika muzička atrakcija Luis Fonsi poznat po hitu "Despacito" nastupila je u Kombank areni 24. Novembra. Došao je u Beograd okviru svoje turneje "Love+Dance" na kojoj puni sve svetske dvorane. Hit Despacito sa reperom Dedijem Jenkijem je objavljen u januaru i do sada je na Jutjubu pregledan više od četiri milijarde puta. Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu. Za potrebe montaže angažovana je StagePro ekipa, koja je binu montirala u ekspresnom roku po najvišim standardima.
Pročitaj više...
17.01.2018

Megdan - MMA Turnir na Spensu

U Novom Sadu se 22. aprila održao borilački turnir "Megdan", događaj koji je u svetu MMA i kik boksa već u najavi izazvao veliko interesovanje. Po ideji Alekse Balaševića, koji je ujedno i organizator ovog turnira, "Megdan" je održan u duhu našeg nacionalnog identiteta i viteške tradicije, sa željom da se u sportsko nadmetanje utkaju najlepši elementi našeg folklora, od drevne pa sve do najnovije istorije ovog naroda. Pod sloganom "Megdan-tamo gde mu je i mesto", što pretenduje da borilačku veštinu distancira od nasilničkog ponašanja i uličnih tučnjava, okupili su se borci iz Estonije, Litvanije, Letonije, Iraka, Maroka, Francuske, Rumunije, Grčke i Austrije, kao i gosti iz susednih zemalja, Madjarske, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Bosne Hercegovine, uz, naravno, prisustvo domaćih megdandžija. Ring za pomenuto takmičenje, u rekordnom roku postavljen u režiji Stage pro tima!
Pročitaj više...
17.01.2018

Emisija "Ja volim Srbiju" na RTS-u

Emotion produkcija u saradnji sa Radio televizijom Srbije, nakon nekoliko godina počela je drugu sezonu kviza "Ja volim Srbiju" koji se emituje nedeljom od 21h na RST1. Ovo je kviz koji vas vodi kroz vreme, koji je posvećen nezaboravnim momentima jedne zemlje. Čest poznatih ličnosti podeljenih u dva tima, na celu sa kapitenima, kroz znanje, zabavu i raznolike igre, zajednickim snagama se bore za svoju publiku. Za potrebe montaže scenografije angažovana je ekipa Stage Pro koja je posao odradila u rekordnom roku.
Pročitaj više...
17.01.2018

Sajam Nameštaja Beograd 2017

Na Međunarodnom sajmu nameštaja (UFI) predstavlja se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U „delokrug“ ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja. Za štandove angažovana je ekipa Stage Pro.
Pročitaj više...
17.01.2018

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS U KOMBANK ARENI

Jedna od najupečatljivijih pojava svetske muzičke scene, cenjeni autor i izvođač, Nick Cave sa svojim bendom the Bad Seeds, nastupio je 28. oktobra u Kombank Areni! Nick Cave and the Bad Seeds održao je koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“. Za postavljanje spektakularnih bina i specijalnih konstrukcija, angažovan je STAGE PRO.
Pročitaj više...
17.01.2018

Sportska gimnazija Dorćol turnir u malom fudbalu

Memorijalni turnir u malo fudbalu, sportska gimnazija Dorćol. Za montažu tribina angažovana je Stage Pro ekipa koja je bila na visini zadatka i odradila u rekordnom roku.
Pročitaj više...
17.01.2018

Novosadski Oktoberfest 2017

“Novosadski Oktoberfest 2017" svečano je otvoren u petak, 20. oktobra, u auli Master centra, tradicionalnim otvaranjem prvog pivskog bureta. Obe večeri festivala otvorene su nastupom benda "Kredarice" koji je izvodio bavarsku muziku. Prve večeri nastupili su Amajlija, Love Hunters, S.A.R.S. i Drum ’N’ Zez. Drugi dan, počeo je u 12h takmičenjem novosadskih bendova "Battle of the Bands", a pobednički bend Roseta Stoned, iste večeri se publici predstavio jednom pesmom. Pobednički bend izabrao je žiri u sastavu: Tanja Banjanin, pevačica, Jovan Matić, frontmen benda "Gift", Ivan Fece Firči, muzičar i voditelj programa, Milan Vučićević. Preko 40 pivara izlagalo je na "Novosadskom Oktoberfestu 2017", a publika je mogla da proba nekoliko stotina različitih piva, kao i nekoliko vrsta kobasica, perece. Za uspomenu, posetioci su u suvenirnici mogli da kupe krigle, majice, liciderska srca. Obe večeri održano je takmičenje u držanju krigle za momke i devojke, izabrane su najoriginalnije fotke sa Instagrama, kao i fotografije posetilaca na ulazu u festival. Za potrebe montaže angažovana je StagePro ekipa, koja je binu montirala u ekspresnom roku po najvišim standardima.
Pročitaj više...
17.01.2018

Otvaranje nove veleprodaje MIVEX D.O.O.

Kompanija MIVEX D.O.O. je 19.10.2017. sa svečanom proslavom otvorila vrata novog veleprodajnog objekta svojim potrošačima koje se prostire na 20.000 kvadratnih metara, takođe tog dana je obeleženo 20 godina od osnivanje porodične firme. Za postavljanje bine, specijalnih konstrukcija i moderne šatre poverenje je dato kompaniji Stage Pro, koja je svoj deo posla obavila krajnje profesionalno i u zadatom roku.
Pročitaj više...
17.01.2018

Revolucionarni “STAGE MATRIX”

Kompanija Stage Pro će po prvi put u regionu predstaviti novi revolucionarni, modularni štand sistem pod nazivom “STAGE MATRIX”, koji će posedovati neograničene mogućnosti u kreiranju i dizajnu samih štandova, kao i velike uštede vremena i budžeta za postavljanje. Ovakav vid štandova je novina u našoj zemlji i sa ponosom možemo da kažemo da je kompanija Stage Pro prva u našem regionu koja će omogućiti našim korisnicima da uživaju u pogodnostima Stage Matrix-a.
Pročitaj više...
17.01.2018

Štand StagePro "IZLOŽBA ČAČANSKE PRIVREDE"

Oko 60 privrednika predstavilo je svoje usluge i proizvode na izložbi u čačanskom hotelu Morava. Broj učesnika i gostiju ostavljaju utisak da je privreda u našem gradu vrlo vitalna. Problema naravno ima, a izlagači ostavljaju da se time bave stručnjaci. A kako je za mala i srednja preduzeća najteže postići vidljivost i konkurentnost na tržištu, ovu manifestaciju učesnici su shvatili kao mesto upoznavanja i umrežavanja sa svojim kolegama i potencijalnim kupcima. Sa svojim štandom se predstavila i firma Stage Pro.
Pročitaj više...
17.01.2018

Lovefest Fire - Chris Liebing i Dj Deep

Posle nezaboravnog nastupa na poslednjem izdanju festivala ljubavi, legenda svetske tehno scene Chris Liebing ponovo se vraća u Srbiju i to na Lovefest Fire. U beogradski Hangar stiže i DJ Deep, a domaća podrška ovog puta biće Nevena Jeremić i Nikola Vemić. Kao i uvek za binu i specijalne konstrukcije pobrinuo se profesionalni tim čačanske kompanije Stage Pro.
Pročitaj više...
17.01.2018

Bajkovito venčanje na Belom dvoru!

Nakon crkvenog venčanja u Sabornoj crkvi, mladenci princ Filip Karađorđević i Danica Marinković u kabrioletu su se uputili ka Belom dvoru gde je nastavljeno slavlje u prisustvu velikog broja porodice i prijatelja. Za postavljenje impozantnih konstrukcija angažovana je kompanija Stage Pro.
Pročitaj više...
17.01.2018

Državno prvenstvo u triatlonu Beograd

U Beogradu će 24. septembra, na Adi Ciganliji biti održano veoma specifično takmičenje u triatlonu. U pitanju je polu-ajronmen triatlon takmičenje, ujedno i Prvo prvenstvo Srbije. Ovogodišnje takmičenje će po prvi put biti internacionalnog karaktera i okupiće triatlon elitu iz čitavog sveta. Ada Ciganlija i Grad Beograd će zahvaljujući ovoj manifestaciji, imati priliku da pošalju u svet izuzetnu sliku jedinstvenog izletišta u srcu naše prestonice.  Timski rad montera Stage Pro ekipe, pobrinuo se za postavljanje tribina, kako bi mnogobrojni posetioci moogli da uživaju u majstrijama ovog sporta.
Pročitaj više...
17.01.2018

BEOGRAD MMA OPEN 2017.

Shoping centar Delta City i Beogradski MMA savez organizuju tradicionalno takmičenje, šestu godinu za redom. Na turniru ćemo gledati domaće i regionalne amaterske borce u seniorkoj konkurenciji koji su podeljeni po klasama: A, B, C. Takmičenje počinje 23. septembra u 10h. Finalne borbe održaće se na glavnom programu večeri sa početkom u 20h. Ring za pomenuto takmičenje, u rekordnom roku postavljen u režiji Stage pro tima!
Pročitaj više...
17.01.2018

Novi projekat RTS-a "LUDA NOĆ"

Povodom pripreme novog projekta “LUDA NOĆ” nacionalne televizije “RTS” za tu priliku angažovana je Stage Pro ekipa, koja se pobrinula za postavljanje tribina.
Pročitaj više...
17.01.2018

Range Rover Velar u Beogradu

Range Rover Velar nakon svetske premijere svečano predstavljen i u Beogradu 19.09.2017. kompanija British Motors je domaćoj publici svečano predstavila Velara - četvrtog člana porodice Range Rover. Za potrebe montaže bina, specijalnih konstrukcija I zaštitnih ograda angažovana je StagePro ekipa, koja je kako jedino i ume zadatak obavila na najbolji mogući način.
Pročitaj više...
17.01.2018

Finale Drift takmičenja - Čačak

Sportski auto klub Tjuning Stajling organizator je finalne trke SDC šampionata koja se vozila na parkingu Autoprevoza u Čačku u subotu i nedelju, 9. i 10.septembra. U početku su se vozile pojedinačne trke i drifteri su dobijali ocene za vožnju po zadatoj stazi. Prema broju takmičara nakon kvalifikacija formira se start drugog dela takmičenja – TOP 8 ili TOP 16 a ponekad kada ima puno prijavljenih vozača i TOP 32. Timski rad montera Stage Pro ekipe, pobrinuo se za postavljanje tribina, kako bi mnogobrojni posetioci moogli da uživaju u majstrijama vozača.
Pročitaj više...
17.01.2018

Apgrade Weekend 2017, Kalemegdan, Beograd

Zvučna imena svetske elektronske scene nastupala su na beogradskoj tvrđavi u okviru trećeg Apgrade Weekend festivala.Nakon što je protekle dve godine bio kulminacija letnje sezone velikih događaja pod otvorenim nebom, ovogodišnji Apgrade trajao je tri dana, od 7. do 9. septembra, u dobro poznatom rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.Za potrebe montaže bina, specijalnih konstrukcija i zaštitnih ograda angažovana je StagePro ekipa, koja je kako jedino i ume zadatak obavila na najbolji mogući način.
Pročitaj više...
17.01.2018

Ljubičevske konjičke igre u Požarevcu

Ovogodišnje Ljubičevske konjičke igre u Požarevcu potukle su mnoge rekorde, kako u poseti tako i na trkačkoj stazi. Nakon sjajnih galopskih i kasačkih trka, utakmice u preponskom i daljinskom jahanju, nastupom Ljubičevskih višebojaca spuštena je zavesa na 54. ljubičevske konjičke igre. Same Igre su započele defileom u petak, 1. septembra a otvorio ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na dan otvaranja Požarevljane je zabavljao Zdravko Čolić, a tokom ovih posebnih dana za Požarevac, na glavnom gradskom trgu nastupali su još i grupa Neverne bebe i Dejan Petrović i Big Bend, kao i Riblja čorba i Kerber, kao poklon generalnog sponzora Apatinske pivare. Timski rad montera Stage Pro ekipe, pobrinuo se za postavljanje tribina, kako bi mnogobrojni posetioci moogli da uživaju u majstrijama ovog sporta.
Pročitaj više...
17.01.2018

Koncert Dejana Petrovića nasred Nišave

Po prvi put u istoriji Niša, postavljena je bina na Nišavi, na kojoj je nastupio majstor trube Dejan Petrović sa svojim big bendom. Ovim koncertom je 1. septembra bio obeležen Dan mladih u Nišu. Bina je bila instalirana kod amfiteatra, ali publika je pratila program i sa druge strane Nišave, jer je bila otvorena sa svih strana. Za postavljanje ove zahtevne bine bio je angažovan stručan tim iz kompanije Stage Pro Čačka, koji su i ovog puta na visini zadatka završili projekat.
Pročitaj više...
17.01.2018

Otvaranje novog terena K.K. Železničar Čačak

Pedeseto košarkaško igralište koje će biti renovirano u okviru akcije kompanije “Mozzart“ “Sto terena za jednu igru“, biće legendarno “Želovo“ igralište kod železničke stanice u Čačku. Otvaranje je predviđeno za 31.08.2017., a kao i uvek za montažu tribina angažovana je kompanija Stage Pro koja je posao odradila u rekordnom roku po najvišim standardima.
Pročitaj više...
17.01.2018

Vip Beach Masters na Adi Ciganliji

Ovogodišnji Vip Beach Masters na Adi Ciganliji održao se od 23-26.08.2017. Tokom tri dana turnira teren je vrveo od ljubitelja odbojke na pesku, koji su se okupili kako bi vatreno navijali za svoje omiljene bičvolej tandeme i podržali ih u borbi za dalji plasman u okviru Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2017. Timski rad montera Stage Pro ekipe, pobrinuo se za postavljanje tribina, kako bi mnogobrojni posetioci moogli da uživaju u majstrijama igrača ovog sporta.
Pročitaj više...
17.01.2018

Guča 2017

Dragačevski sabor trubača, takođe poznat i kao Guča festival, je tradicionalna festivalska manifestacija i jedinstvena smotra tubaštva koja se svake godine održava u gradiću Guča, u Dragačevu, u regionu Zapadne Srbije.Biće održana od 9.08 do 13.08 avgusta. I ove godine Stage Pro ekipa je bila zadužena za montažu kapije grada, kao i bina i specijalnih konstrukcija širom grada. Sve montaže su izvršene profesionalno i u datom roku.
Pročitaj više...
17.01.2018

Beer Fest 2017

Na radost svih generacija pivopija i dobre muzike, u jubilarnoj godini organizatori Belgrade Beer Festa su se potrudili da svoje goste obraduju sa mnogobrojnim novitetima. Ove godine Beer Fest biće održan pod sloganom “Mesto susreta” i ponovo će okupiti brojne bendove i ljubitelje piva na najmasovnijoj manifestaciji u regionu. Za potrebe montaže bina, specijalnih konstrukcija I zaštitnih ograda angažovana je StagePro ekipa, koja je kako jedino i ume zadatak obavila na najbolji mogući način.
Pročitaj više...
17.01.2018

Dino Merlin - Stari Grad Ostrožac

Dragulj među srednjovjekovnim tvrđavama u Bosni i Hercegovini, stari grad Ostrožac 31. jula je ugostio regionalnu mega zvezdu Dina Merlina. “Vrelo ljeto, vrela noć, vi i ja...jedna divna melodija”, stih je kojim Dino Merlin najavio ovaj koncert. Za potrbe montaže angažovana je StagePro ekipa, koja je binu montirala u ekspresnom roku po najvišim standardima.
Pročitaj više...
17.01.2018

Love Fest 2017

Najveći festival ljubavi u zemlji ovog leta slavi svoj jedanaesti rođendan.Ovogodišnje izdanje Heineken Lovefesta ugostiće neke najpoznatije svetske zvezde kao što su Loco Dice, Luciano, Maceo Plex, kao i već svima poznate asove domaće tehno scene među kojima su Miloš Pavlović aka Regen, Lea Dobričić, DJ Shoxy, dok će Dejan Milićević i Marko Milosavljević na najvatrenojoj bini zajedno napraviti spektakularnu završnicu jedanaestog festivala ljubavi.Za potrebe montažue main stage-a ,kao i zaštitnih ograda, stepenica i ostalih bina zadužena je bila ekipa Stage Pro, koja je kao i uvek pokazala svoju profesionalnost i efikasnost.
Pročitaj više...
17.01.2018

DemoFest

Demofest je jedinstveni regionalni muzički festival takmičarskog karaktera, nastao 2008. godine u Banjaluci, a pruža šansu neafirmisanim, demo muzičarima sa ex-Yu prostora da živim nastupom pokažu da su dostojni ponovog pojavljivanja na sceni, te da, kao jedan od ciljeva, tu i ostanu. Neka od imena koja su nastupala na glavnoj bini festivala u sklopu revijalnog programa su Kosheen, Asian Dub Foundation, Tricky, Kelis, Therapy, Stereo MC’s, Guano Apes te regionalna među kojima su Darko Rundek Cargo Orchestar, Damir Urban & 4, Partibrejkers, Dubioza kolektiv, Majke, Darkwood Dub, Eyesburn…StagePro tim je obavio postavljanje bine za izvođače.
Pročitaj više...
17.01.2018

Sea Dance 2017

EXIT Avantura se nastavlja uz četvrto izdanje Sea Dance festivala koje je održano od 13. do 15. jula. Britanska soul zvezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice John Newman, nastupio je u četvrtak 13. jula na plaži Jaz, i priredio nezaboravan koncert već na otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala. Dan kasnije jedan od najvećih producenata i disk džokeja svih vremena Fatboy Slim ekskluzivno je na Jazu obeležio 15 godina od najveće žurke svih vremena u njegovom rodnom Brajtonu. Na festivalu ove godine će, u subotu 15. jula, nastupio je jedan od najprepoznatljivijih muzičara Sean Paul. Istog dana nastup je imala i zvezda u vrtoglavom usponu i tvorac megahita “Feel” DJ Mahmut Orhan. StagePro tim se pobrinuo za montažu main stage-a kao i kultne No Sleep bine.
Pročitaj više...
17.01.2018

Zaječarska Gitarijada

Zaječarska Gitarijada, 51. po redu, biće održana od 29. juna do 1. jula, a u revijalnom delu programa nastupiće "Riblja čorba", "Bajaga i Instruktori", britanska rok grupa "The Cult", prošlogodišnji pobednici "Hadži prodane duše". Montažu bine za mnogobrojne izvođače izvršio je STAGE PRO tim.
Pročitaj više...
17.01.2018

Ceca Ražnatović koncert

Jedna od najpopularnijih estradnih zvezda regiona, Svetlana Ceca Ražnatović posle nešto više od 3,5 godine ponovo je zapevala pred subotičkom publikom, ovaj put tokom leta, na otvorenom prostoru, na Stadionu malih sportova u centru grada.STAGE PRO je bio zadužen za montažu bine.
Pročitaj više...
17.01.2018

Parni Valjak koncert Tašmajdan

Posle skoro 30 godina, 18 ljudi na bini i tri sata svirke! Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Parni Valjak je u subotu, 24. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan održao trosatni koncertni spektakl. Ponosni smo na tehničare STAGE PROa koji su, kao i uvek, profesionalno uradili koncert.
Pročitaj više...
17.01.2018

Beogradska Filharmonija na Ušću

Beogradska filharmonija opet upalila Večnu vatru! Hiljade ljudi uživalo je u velikom besplatnom koncertu pod otvorenim nebom na mestu nove zgrade koncertne dvorane. Za potrebe montaze bine angazovan je STAGE PRO.
Pročitaj više...
17.01.2018

Freedom music Vol.2

Žurka Freedom Music Niš Vol. 2 održana je u rovovima niške tvrđave 15. juna sa početkom u 22h. Na ovoj žurci nastupili su house duo Hardsoul, Prok & Fitch,di-džej Pookie uz vokalnu podršku Bojane Stojmenov, kao i niški di-džej Dimiz. Stage Pro je imao zadatak da montažnim stepencama omogući lakši prilaz posetiocima žurke,što je ekipa i odradila brzo i efikasno.
Pročitaj više...
17.01.2018

EXIT-Festival

Tokom ove godine, EXIT obeležava događaje iz 1967. kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, a i ostala tri festivala Sea Dance, Sea Star i Revolution slave 50 godina od čuvenog "Leta ljubavi" (Summer of Love). Kao i proslih godina za montazu MAIN stage i dance arene, tribina kao I ostalih specijalnih konstrukcija za potrebe festivala angazovan je STAGE PRO koji je uvek u koraku sa vizijom i nastavkom EXIT revolucije.
Pročitaj više...
17.01.2018

Kajak World Cup

Beograd je od 02-04 juna bio domaćin Svetskog kupa u kajaku ikanuu sprnt III, na Adi Ciganliji. Stage Pro tim je timskim radom u datom roku I na najefikasniji način obavio svoje zadatke.
Pročitaj više...
17.01.2018

Beach Soccer

Od 23. do 25. juna na beogradskoj Adi Ciganliji održan je turnir Evropske lige u fudbalu na pesku. Tokom tri dana turnira pored Srbije, učestvovale su i reprezentacije Norveške, Češke i Estonije, kao i neke od najjačih selekcija Evrope, Rusija, Nemačka, Španija i Francuska. Timski rad montera Stage Pro ekipe, pobrinuo se za postavljanje tribina, kako bi mnogobrojni posetioci moogli da uživaju u majstrijama igrača ovog sporta.
Pročitaj više...
17.01.2018

Kastel Rock Fest 2017

Na XII „Kastel Rock Fest-u 2017“ od 15-17. juna Banjalučkoj publici su svirali i pevali najveći regionalni bendovi i muzičari, predstavnici najboljeg domaćeg rok i pop zvuka. Za montažu bine zadužen je Stage Pro tim, koji je kao i obično svoj posao obavio na najvišem mogućem nivou.
Pročitaj više...
17.01.2018

Rok festival Priča

Rok festival PRIČA – Pivo Rock i Čačak se održao i ove godine. Velika gradska manifestacija održana je od 15. do 17.juna na Gradskom trgu u Čačku. Neverne bebe, Van Gog, Dejan Cukić i Spori ritam bend. Kao predgrupe nastupili mladi čačanski bendovi i bendovi iz regiona. Stage Pro je sa velikim zadovoljstvom izvršio postavljanje bine za izvođače, uz koje ste mogli uživati u celokupnom vrhunskom doživljaju festivala.
Pročitaj više...
17.01.2018

Internacionalni MMA turnir "Megdan"

Novosadska hala "Spens" bila je domaćin subotnjeg internacionalnog borilačkog MMA turnira pod nazivom "Megdan". Na taj način Novi Sad je ugostio borce iz Estonije, Litvanije, Letonije, Iraka, Maroka, Francuske, Rumunije, Grčke, Austrije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Bosne Hercegovine. Čast naše zemlje najviše od svih branio je, do sada neporaženi, Stefan Zvijer. Meč između njega i crnogorskog predstavnika Vasa Bakočevića, kao spektakl večeri privukao je pažnju mnogih. Kao pobenik na kraju, izašao je predstavnik Crne Gore. Celokupan događaj organizovan je po ideji 22-godišjneg Alekse Balaševića, sina Đorđa Balaševića dok je, kao i uvek, ring za pomenuti turnir, u rekordnom roku postavljen u režiji Stage pro tima!
Pročitaj više...
17.01.2018

Davis Cup Srbija - Španija

Višegodišnje iskustvo I saradnja sa Teniskim Savezom Srbije u realizaciji ATP Serbian opena, kao I realizaciji Davis Cup meča protiv Kazahstana, više je nego dovoljna preporuka za naš tim I novu saradnju. Od 4. Do 9. aprila Beograd će biti domaćin Davis cup selekcije Španije, a kompletna montaža I priprema za pomenuti duel biće naravno u režiji Stage Pro tima! Podržimo naše momke I uživajmo u najboljem što svetski tenis može da ponudi!
Pročitaj više...
17.01.2018

Završeno je Evropsko prvenstvo u atletici

Završeno je Evropsko prvenstvo u atletici koje je održano od. 3. do 5. marta u Kombank areni. Stage Pro tim je i ovog puta bio na visini zadatka. Kompletna arena transformisana je u potpuno spremnu atletsku stazu za EP, u rekordnom roku. Više od 50.000 ljudi je u toku prvenstva moglo da uživa u majstorijama vrhunskih atleta kao što su Ivana Španović, Mihail Dudaš, Ruth Beitia, Darya Klishina i mnogi drugi.
Pročitaj više...
17.01.2018

Međunarodni sajam automobila u Beogradu.

U toku je 57. Međunarodni sajam automobila u Beogradu. Među brojnim štandovima nalazi se i stand British Motors-a za čiju izgradnju i montažu je bio zadužen Stage Pro tim. Sajam je počeo 24. marta i traje sve do 2. aprila.
Pročitaj više...
17.01.2018

Vlado Georgiev i noć arome u krcatoj Areni

Nastavkom saradnje sa poznatim kantautorom Vladom Georgievim uspešno je zavšen jos jedan koncert u krcatoj Beogradskoj Areni. Naše angažovanje je bilo za izradu jedne od najvećih bina do sad u Areni I VIP platformi sa obe strane bine namenjenih najvernijim fanovima I prijateljima a Vlado se zaista potrudio da priredi Beogradu još jednu noć za pamćenje.
Pročitaj više...
17.01.2018

DAVIS CUP MEČ SRBIJA – KAZAHSTAN

Naše višegodišnje iskustvo i učestvovanje u realizaciji ATP Serbian opena dovoljna je preporuka za Teniski Savez Srbije i novu saradnju u organizaciji Davis Cup meča. U dvorani Aleksandar Nikolić STAGE PRO je montirao tribinu i platformu sa boxovima za VIP zvanice. Gledaoci u dvorani uživali su u majstorijama Novaka Djokovića i prisustvovali jednom od najboljih preokreta u istoriji Davis Cup takmičenja.
Pročitaj više...
17.01.2018

Evropsko prvenstvo u vaterpolu, Beograd 2016. godine

Kao firmi koja uspešno realizuje najveće izazove i projekte, Organizacioni komitet Vaterpolo saveza Srbije nam je ukazao poverenje da učestvujemo u ovom veličanstvenom i najmasovnijem takmičenju do sada. STAGE PRO je angažovan za izgradnju platforme oko oba bazena. Ono što je zanimljivo je da smo za montažu 1400 kvadrata platforme imali 6 dana a demontaža je morala biti odradjena za svega 9 sati. Kako su se srpski vaterpolisti potrudili da nam donesu još jednu zlatnu medalju, treću u nizu i mi smo uspeli u tom veoma kratkom roku da ispraznimo čitavu Kombank Arenu, na šta smo izuzetno ponosni.
Pročitaj više...
17.01.2018

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

Jedan od najpopularnijih domacih muzičara posle više od osam godina održao je koncert, 11. decembra u Kombank Areni. Zeljko Joksimovic je poznat kao velika pop zvezda I perfekcionista sto je I dokazao na sceni . Za potrebe montaze bine angazovan je STAGE PRO. Impozantna bina konstruisana je tako da Zeljko može da prošeta kroz fan pit, skoro do polovine partera. Za potrebe koncerta postavili smo I dva lifta. Pocetak koncerta obelezio je atraktivan izlazak iz lifta na binu kao I izlazak na bis sa Djuletom iz Van Gogh-a u prednjoj zoni bine. Ispunjena Arena do poslednjeg mesta je dokaz da je najveća hala na Balkanu ipak premala za Zeljka Joksimovića.
Pročitaj više...
17.01.2018

DINO MERLIN KOSEVO I BEOGRADSKA ARENA

Jedna od najvećih zvezda u regionu i jedini izvođač koji je cetiri puta nastupao na Koševu, Dino Merlin ponovo je zablistao I napravio spektakl za pamcenje. Pred 70000 fanova I binom za pamcenje, publika je horski 3 sata pevala brojne hitove. Predstavljajuci novi aktuelni album Hotel Nacional I serijom koncerata na red je dosla I Beogradska Kombank arena. Nakon tri uspesna koncerta 2011. godine, najveca dvorana u Srbiji ponovo je ispunjena do poslednjeg mesta u dva termina, 24 I 25.oktobra. Za izgradnju spektakularnih bina, kako u Sarajevu tako I u Beogradu angazovan je STAGE PRO.
Pročitaj više...
17.01.2018

LOVE FEST 2015

Deveto izdanje najvećeg festivala ljubavi u Srbiji održan je od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. U parku pored gradskog Jezera kao i prošle godine organizovan je odlican muzicki program. Za potrebe montaze sve tri muzičke bine uz jedinstvenu VIP zonu na tri nivoa, selfie zone kao I H20 bine u okviru dnevnih zurki na bazenu angazovan je STAGE PRO. Kroz Lovefest Fire, Energy I Live Stage za tri dana festivala prosetalo je preko 200 izvodjaca od kojih su nekoliko najvece svetske zvezde electro muzike zasenili su I priredili nezaboravan provod za preko 70000 posetilaca. Zaposleni STAGE PRO-a su se potrudili da ovogodisnje popularno ostrvo ljubavi bude izgradjeno kako bi sve proteklo savrseno I na najbolji moguci nacin. Uz obecanje sadasnjim I buducim posetiocima desetog jubilarnog LOVE FEST-a 2016 godine jos vece, atraktivnije I spektakularnije bine I zone.
Pročitaj više...
17.01.2018

Exit Festival 2015

Rekordna poseta od 190000 ljudi, jubileji i slavljenička atmosfera puna ljubavi krunisala je pocetak ovogodisnje EXIT avanture. Soul diva Emeli Sande, pevacka zvezda u usponu John Newman, Motorhead, Hardwell , Martin Garrix, energicni Manu Chao I mnogi drugi bili su dovoljni se da obori sopstveni rekord posećenosti na glavnoj bini, za ukupno najposećenije noći u istoriji Exita I jednom od najboljih izdanja festivala do sada. Kao I proslih godina za montazu MAIN stage I dance arene, tribina kao I ostalih specijalnih konstrukcija za potrebe festivala angazovan je STAGE PRO koji je uvek u koraku sa vizijom I nastavkom EXIT revolucije.
Pročitaj više...
17.01.2018

Robbie Williams

Muzička superzvezda i najtraženija svetska pop ikona Robi Vilijams odrzao je koncert decenije na Uscu 17.juna 2015 u okviru svoje turneje” Let Me Entertain You“ tokom koje je na lično insistiranje želeo da obuhvati sve gradove u kojima do sada još nije nastupao. Za montazu impozantne bine, tribine sa 2500 mesta, VIP Lounge platforme I VIP gold separea angazovan je STAGE PRO. Spektakularni koncert trajao je dva sata. Robi je ređao hitove i delio pozitivnu energiju sa publikom a nekoliko puta je, oduševljen što svi u masi znaju njegove pesme, tokom koncerta pitao: "Srbijo, mogu li da budem tvoj sin?". Na kraju se našoj zemlji zahvalio na sjajnim fudbalerima Nemanji Matiću, Aleksandru Kolarovu i Nemanji Vidiću I pevač se na kraju zahvalio svima na divnoj noći i obećao da će se ponovo vratiti u Srbiju..
Pročitaj više...
17.01.2018

Miligram u Kombank Areni

Bend "Miligram" održao je, u subotu 29. novembra, koncert pred oko 18.000 ljudi u Kombank areniKoncert je predstavljao koktel hitova sastavljen od Miligramovih pesama i pesama koje je Mili pisao za kolege.Repertoar je bio prošaran i neprolaznim hitovima poput "Lipe cvatu" i " Što sad ljubav ima s tim".Impozantna scenografija i koncert kakav nije viđen na našim prostorima bio je odlika spektakla koji je bend “Miligram” spremio za ovaj prvi veliki beogradski koncert, a STAGE PRO bio je zadužen za montažu bine koja je bila osnova prelepoj scenografiji.
Pročitaj više...
17.01.2018

Maestro Plasido Domingo osvojio Beograd

Čuveni Plasido Domingo održao je fantastičan koncert u beogradskoj "Kombank areni" pred 7.000 ljudi koji je trajao preko 3 časa. Za montažu bine angažovan je STAGE PRO.Slavni španski operski pevač je uz pomoć sjajnih soprana Virhinije Tole i Mikaele Oeste, kao i simfonijskog orkestra Radio-televizije Srbije, napravio pravi spektakl koji će se pamtiti dugo. Tokom ovog koncertnog spektakla, pevalo se i na italijanskom, engleskom, nemačkom, španskom, i na kraju, srpskom jeziku. Za sam kraj, zajedničkim snagama, Plasido, Virhinija, Mikaela i Jadranka zapevali su na srpskom, a publika, koja je zaista uživala u ovim bravurama, ih je nagradila zasluženim ovacijama i aplauzom.
Pročitaj više...
17.01.2018

-17 stepeni i Čola na Zlatiboru

Nastup Zdravka Čolića, u novogodišnjoj noći, po procenama Turističke organizacije Zlatibor, pratilo je oko 30.000 gostiju ove planine.Centar turističkog naselja Zlatibora nikada nije bio puniji, iako je temperatura bila sedamnaest stepeni ispod nule.Ponosni smo na tehničare STAGE PROa koji su, kao i uvek, profesionalno uradili koncert i pored nemilosrdne hladnoće.
Pročitaj više...
17.01.2018

Zdravko Čolić u Kombank Areni

Zdravko Čolić je ponovo pokazao i dokazao da je najveća zvezda bivše Jugoslavije. Dve večeri za redom Kombank arena je bila krcata, tako da ga je slušalo i gledalo skoro 40.000 ljudi. On je pokazao da je i dalje u fantastičnoj formi, sa savršenim glasom.Detaljne pripreme za koncerte Zdravka Čolića doprinele su da sve funkcioniše savršeno, počevši od scenografije, rasvetnih i video efekata, koreografije i scenskih efekata.STAGE PRO je bio zadužen za spektakularnu binu.
Pročitaj više...
17.01.2018

Obeležavanje sto godina od Kolubarske bitke

Liturgijom i pomenom srpskim vojnicima koju je u hramu Svetog Dimitrija u Lazarevcu služio Njegova svetost Patrijarh srpski Irinej započelo je obeležavanje 100 godina od Kolubarske bitke.Državnoj ceremoniji povodom obeležavanja 100 godina od Kolubarske bitke prisustvovao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i brojni predstavnici diplomatskog kora u Srbiji.Predsednik Srbije je istakao da je Kolubarska bitka bila "senzacija i za osvajače i za saveznike, a možda i za Srbe" i dodao da se ona proučava gotovo na svim vojnim akademijama sveta, kao primer vojne veštine i odvažnosti generala, taktike i strategije.Takođe Nikolić je istakao da je ta bitka "najveća perjanica u slavnoj i pobedničkoj ratnoj epopeji Srbije, ne samo u Velikom (Prvom svetskom) ratu" i da je dobijena "velikom veštinom vojskovođa i predanošću svakog vojnika".Nikolić je podsetio da se tokom Kolubarske bitke uz vojsku povlačio i narod i da je izgledalo da nema izgleda da se zaustavi austrougarsko napredovanje. Nikolić je govor završio rečima" "Živela Srbija!", a potom je odsviran "Marš na Drinu".Kraj spomen-kosturnice boraca Kolubarske bitke vence su položili predsednik Srbije, predstavnici Vlade, Skupštine, načelnik Generalštaba Vojske Srbije, praunuk vojvode Živojina Mišića i predstavnici Udruženja za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije. Predstavnici diplomatskog kora ostavili su kraj spomenika po crvenu ružu.U kripti Spomen-crkve sa kosturnicom Svetog Dimitrija u Lazarevcu počiva 40.000 stradalih srpskih i austrougarskih vojnika.Posle državne ceremonije izveden je umetnički program u Gradskom parku u Lazarevcu.Kolubarska bitka vođena je novembra i decembra 1914. godine i okončana uspešnom protivofanzivom pod komandom generala Živojina Mišića. Smatra se najznačajnijom bitkom vojske Kraljevine Srbije i austrougarske carevine.General Živojin Mišić je zbog uspešnog vođenja operacije unapređen u čin vojvode.U Kolubarskoj bici Srbija je izgubila 22.000 vojnika, imala je 91.000 ranjenih i 19.000 zarobljenika, a Austrougarska je imala gubitak od 29.000 poginulih, 120.000 ranjenih i 74.000 nestalih vojnika.STAGE PRO bio je zadužen za montažu VIP tribine na obeležavanju sto godina od najznačajnije bitke vojske Kraljevine Srbije i austrougarske carevine.
Pročitaj više...
17.01.2018

Doček Nove Godine u Beogradu

Beograđani su ove godine imali doček za pamćenje jer je, proslava trajala čak dva dana 30. i 31. decembra.Ispred Narodne skupštine nastupio je Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić i Nikola Rokvić, a program je počeo u 22 sata i trajao do tri sata posle ponoći.Sve veći broj turista iz godine u godinu dolazi na doček Nove godine u naš grad, te je tako bilo i ove godine. Oko 100.000 domaćih i stranih turista, uživalo je u bogatom programu sa velikim brojem sadržaja i veličanstvenim dočekom uz vatromet i muziku, a svemu tome je doprineo i STAGE PRO svojom najboljom binom i nagaznim barijerama na spektakularnoj proslavi.
Pročitaj više...
17.01.2018

AllRound konstrukcija STAGE PROa na proslavi povodom oslobođenja Beograda

Povodom 70 godina oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu 16. oktobra biće održana vojna parada uz učešće 3000 pripadnika Vojske Srbije. Proslavu će svojim prisustvom uveličati predsednik Rusije Vladimir Putin. Firma STAGE PRO je zadužena za kompletnu AllRound konstrukciju na manifestaciji.
Pročitaj više...
17.01.2018

LOVEFEST nominovan za najbolji evropski festival

LOVEFEST, najveći festival ljubavi u Srbiji, JE NOMINOVAN ZA NAJBOLJI EVROPSKI FESTIVAL u kategoriji Best Medium Sized Festivals. Glasaj i osvoji dve VIP ulaznice za neki od najboljih svetskih festivala. https://www.surveymonkey.com/s/ZGVMCBP
Pročitaj više...
17.01.2018

STAGE PRO na koncertu Dragane Mirković u Areni

Spektakularnim koncertom u Kombank Areni pevačica Dragana Mirković je obeležila 30. godina karijere. Veliki koncert pevačice trajao je više od četiri sata pred 20 000 fanova. Firma STAGE PRO svojom opremom i specijalnim liftom se pobrinula da spektakl bude potpun.
Pročitaj više...
17.01.2018

Koncert benda Miligram u Kombank Areni

Miligram je jedan od najmlađih beogradskih bendova, koji je sa tri albuma i u roku od dve godine napravio jedan od najbržih proboja na muzičkom tržištu celog Balkana.Kombinujući različite muzičke stilove od roka, hausa i etno muzike, kao i neverovatne energije na svojim koncertima, Miligram je skupio ogroman broj svojih poklonika nakon prepunih velikih prostora sirom Balkana, kao što su \\"Zetra\\" u Sarajevu, \\"Cveticarna\\" u Ljubljani, itd.Miligram je ove godine odlučio da u novembru napravi prvi veliki koncert u Beogradu, i to u Kombank Areni, 29. novembra!Po planovima Aleksandra Milića Milija, koncert u Kombank Areni biće tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana i poruku koju taj koncert šalje.Očekujemo da će taj koncert ponuditi jedan nov standard u organizaciji i produkciji domaćih koncerata.
Pročitaj više...
17.01.2018

THE ROYAL HORSE GALA

The Royal Horse Gala, jedinstveni akrobatski šou sa 20 konja na sceni, održaće se po prvi put u Srbiji, sa predstavom ”Pegasus” u Kombank Areni, u subotu, 25.10.2014. u 12h i 18h, i nedelju, 26.10.2014. u 12h. Ova magična predstava je događaj za pamćenje za celu porodicu, s toga je Kombank Arena za publiku spremila posebne pogodnosti! Uz svaku od prvih 1000 kupljenih ulaznica, kao poklon dobija se vaučer za besplatno krstarenje Dunavom i Savom, koje je obezbedio Jahting Klub Kej. Vaučeri se uz kupljenu ulaznicu mogu preuzeti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i ”Ušće” šoping centra. The Royal Horse Gala je spektakularna predstava puna magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode, luzitano, poni, andaluzijski i druge vrste konja. Ovaj senzacionalni program je videlo preko milion ljudi u celoj Evropi i dobra je zabava za celu porodicu, jer predstavlja zabavu kako za mlade tako i za starije. The Royal Horse Gala stvorio je bavarac Jozef Hofling 1994. godine, koji je tokom 1993. putovao po Evropi u potrazi za najboljim konjima za predstavu. Tvorac ovog uzbudljivog šoua dobio je ličnu pozivnicu od britanske kraljice Elizabete II da bude deo proslave njenog Zlatnog jubileja u maju 2002. pod nazivom “Svi kraljičini konji” u kojoj je učestvovalo 1000 konja! The Royal Horse Gala ”Pegasus”, predstava koja je nastala u saradnji sa Jean-Marc Imbert, je puna neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će uižvati ljubitelji kako konja, tako i pozorišta!
Pročitaj više...
17.01.2018

Il Divo u Kombank Areni

Il Divo - klasična crossover grupa koja je oborila sve rekorde prodaje i iza sebe ima više od 26 miliona prodatih albuma nastupiće 24. septembra 2014. u Kombank Areni i ovo će biti treći nastup ovog popularnog kvarteta koji naša publika uvek sa nestrpljenjem iščekuje. Il Divo je prva i najuspešnija klasično-pop grupa koja uspešno kombinuje različite muzičke stilove. Ova četvorka je prodala preko 26 miliona albuma širom sveta, našla se na prvim pozicijama 50 puta, primila preko 160 zlatnih i platinastih priznanja za najprodavanije albume u preko 33 zemalja i za sobom ima četiri rekordne svetske turneje. Internacionalni kvartet čine tenor Urs Buhler iz Švajcarske, bariton Carlos Marin iz Španije, pop pevač Sebastian Izambard iz Francuske i tenor David Miller iz SAD. Kako je Il Divo prvi put doživeo uspeh 2003, ovogodišnji album i prateća serija koncerata predstavlja bitan događaj za četvoricu pevača koji obeležavaju desetogodišnjicu zajedničke uspešne karijere.Na novu turneju kreću kako bi promovisali šesti album po redu \"A Musical Affair.\" Ovo je njihova prva kompilacija sa pesmama iz čuvenih brodvejskih mjuzikala.Lea Salonga, nagrađivana pevačica i glumica filipinskog porekla, glas Diznijevih princeza, pridružiće se grupi IL DIVO na svetskoj turneji.
Pročitaj više...
17.01.2018

Više od 20.000 posetilaca na prvoj večeri festivala ljubavi

Jeff Mills „zapalio“ Lovefest Osmo izdanje Lovefesta, već prve večeri oborilo je sve rekorde posećenosti, a kroz festivalsku kapiju do prvog dana prošlo je više od 20.000 ljudi. Zvezda prvog dana festivala ljubavi bio je vizionar i legenda elektronske muzike Jeff Mills, koji je gotovo tri sata na nogama držao masu na Fire Stage-u. Pre njega na najvatrenijoj bini festivala nastupili su Kenny Larkin i Robert Hood koji će kako kaže dugo pamtiti svoj prvi nastup u Srbiji. „Lovefest je neverovatan. Kada sam video masu ispred bine, jedva sam čekao da izađem i počnem set. Osetio sam veliku energiju publike, koju sam vratio kroz muziku. Zaista prava stvar po kojoj ću pamtiti svoju prvu posetu Srbiji“, rekao je Robert Hood. Program nove festivalske bine, Bushmills Live Stage-a zvanično je otvorila legendarna srpska grupa Partibrejkers. Do kaja večeri na bini posvećenoj ljubiteljima tvrđeg zvuka nastupili su Kanda, Kodža i Nebojša, Frau Casio, di-džej Flip, MKDSL i mnogi drugi.Burn Energy Stage tradicionalno je promovisao energiju klabinga na otvorenom uz muziku koju su puštali potpisnici holandskog lejbla JEUDI Records Dr Dru i dvojac Adana Twins, a jutro je pripalo beogradskom didžeju Kristijanu Molnaru. Finnebassen večeras nastupa na Fire Stage-u Norveška zvezda Finnebassen večeras će, umesto Erica Prydz-a koji je zbog zdravstvenih problema otkazao evropsku turneju, nastupiti na glavnoj muzičkoj bini festivala. Finnebassen je svetsku popularnost stekao pesmama kao što su «Touching me» i «If you only knew». Njegov pravac najbolje opisuje prljavi melanholični i zavodljivi house zvuk. Tvrdi da je za njegov uspeh zaslužna velika ljubav prema muzici, ali i uzori kao što su Maceo Plex, Solomun, Art Department i mnogi drugi. Na Lovefestu posetioci sa svih strana sveta. Da se reč o najvećem festivalu ljubavi čula mnogo dalje od granice Srbije pokazuju i brojni strani posetioci koji su na festival stigli iz Velike Britanije, Grčke, Turske, Kanade, Rusije, Makedonije I Crne Gore.
Pročitaj više...
17.01.2018

Iron Maiden u Poljskoj

Grupa Iron Maiden je posle 14 godina nastupila u poljskom gradu Poznanu, na Inea Stadionu. Stage Pro je zajedno sa kompanijom Studio Berar bio zadužen za postavljanje bine i krova.
Pročitaj više...
17.01.2018

LOVEFEST Vrnjačka banja

Lovefest, najveći muzički i omladinski festival u centralnoj Srbiji, ovog leta biće održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Osim neverovatnog i do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najlepšem delu grada, pored Vrnjačkog jezera. Na novom prostoru u gradu biće smešteno pet bina, za čiju montažu je zadužena firma Stage Pro, sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.
Pročitaj više...
17.01.2018

Miligram na humanitarnom koncertu

Grupa „Miligram“ je u petak 27. juna, na prepunom Gradskom stadionu u Banjaluci održala koncert humanitarnog karaktera. Koncert pred banjalučkom publikom trajao je dva i po sata, a Miligram je osim svojih hitova, izvodio i najpoznatije hitove drugih izvođača. Kompletna infrstruktura na koncertu poverena je firmama Stage Pro i Studio Berar.
Pročitaj više...
17.01.2018

Rock@Exit

Na Rock@EXIT zagrevanju, pred ovogodišnji EXIT festival nastupile su mlade snage u usponu - bend Repetitor, najpoznatiji novosadski pank rokeri, Ritam Nereda, beogradski Eyesburn, legendarni Partibrejkersi i po prvi put u Srbiji, kalifornijska grupa Queens Of The Stone Age. Za postavljenje impozantne bine, audio, video i rasvetnu tehniku angažovane su kompanije Stage Pro i Studio Berar.
Pročitaj više...
17.01.2018

MAD FESTIVAL Beograd

U parku ispred Muzeja savremene umetnosti, na Ušću, 24. i 25. maja održan festival MAD in Belgrade! Na više lokacija nastupiće preko 100 izvođača elektronskog i dance žanra, uz posebne live nastupe, ali to nije sve. Ono što MAD in Belgrade nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava, učestvovanje u igri koja neprekidno traje tokom dva dana. Uzbudljive aktivacije posetilaca biće sastavni deo MAD iskustva, a gigantske skulpture i arhitektonske intervencije postaju kulise za potpuno novo parti iskustvo. Centralna mesta okupljanja svih parti-životinja biće dve glavne bine: Mad Dog i Crazy Rabbit bina, postavljene u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu, obe od strane firme Stage Pro.
Pročitaj više...
17.01.2018

Otvaranje 81. Poljoprivrednog sajma

Ministar Dačić je u prisustvu šefa diplomatije Holandije Fransa Timermansa, čija je zemlja ove godine partner, otvorio najveću agrarnu sajamsku manifestaciju u regionu. Celokupna tehnička realizacija svečanog otvaranje poverena je kompanijama Stage Pro i Studio Berar.
Pročitaj više...
17.01.2018

BILLY IDOL Kalemegdan

Jedna od najvećih rok zvezda u istoriji Billy Idol održao je veliki koncert 26. juna na Kalemegdanu, u Donjem gradu Beogradske tvrđave, u okviru koncertnog spektakla Calling 2014. Neiscrpnu kolekciju klasičnih rokenrol hitova popularni Englez predstaviće u Beogradu zajedno sa kultnim gitaristom Stivijem Stivensom i bendom sa kojim ove godine kreće na letnju evropsku turneju. Stage Pro je bio zadužen za infrastrukturu na koncertu.
Pročitaj više...
06.01.2018

"Dan Republike Srpske" Banja Luka

Republika Srpska proslavila 26. rođendan! U Banjaluci je Dan Republike obležen nizom manifestacija kojima su prisustvovali zvaničnici Republike Srpske, Srbije, predstavnici Srpske u institucijama BiH, te brojne zvanice iz regiona i sveta. Za brojne specijalne konstrukcije i tribine angažovana je Stage Pro ekipa.

Pročitaj više...